Vissen in Noorwegen

Zoetwatervissen of vissen op zee met een variatie aan grote vis zoals kabeljauw, schelvis, schol, koolvis, roodbaars, leng, lom, heilbot, en makreel.

Visvakantie in Noorwegen

De ultieme visvakantie in Noorwegen beleef je hier, in Zuidwest Noorwegen op het eiland Reksteren. Het huis ligt hemelsbreed nog geen 100 meter van zee. Het boothuis met bootje en reddingsvesten is op 300 m gelegen van het huis. Genoeg om jouw visvakantie in Noorwegen compleet te maken. Tijdens jouw verblijf, in dit luxe vakantiehuis in Noorwegen, kan je natuurlijk ook vissen.  Op het meer, achter het vakantiehuis is het vooral vissen op forelletjes.
Op zee is de variatie enorm. Inbegrepen in de huur, van het vakantiehuis, is een bootje voor op zee met een 6 pk buitenboordmotor. Deze kan natuurlijk ook gebruikt worden om de omgeving en al de kleine eilandjes in de buurt te verkennen en mee te vissen.
Op dit eiland komt het beste van Noorwegen bij elkaar. Gletsjer, zee, riviertjes en meren gevuld met allerlei soorten vis en schaaldieren klaar om door jou gevangen te worden.

Bij dit luxe vakantiehuis in Noorwegen heb je voor het vissen een motorbootje, 2 zee-kajaks en een Canadese kano tot je beschikking. Je hoeft alleen je eigen hengel(s) mee te nemen.

 

Het motorbootje:

Bij een grotere bezetting kan je ons motorbootje te water laten en gebruiken. Aan het eind van jouw vakantie graag het motorbootje ook weer terug in het boothuis plaatsen.

Zeeviskajaks:

Er zijn 2 lichte zeeviskajaks (Pelican SENTINEL 120XR ANGLER) beschikbaar voor de serieuzere visser. Meerdere opslagmogelijkheden met zitcomfort, stabiliteit, verstelbare voetsteunen, waterdichte opslag, hengelsteun.

De Canadese kano

Voor op het meer achter het huis is er een 3-persoons Canedese kano beschikbaar om bijvoorbeeld slepend te vissen op forel of nog ongereptere plekjes te ontdekken.

Onze extras voor jouw visvakantie

  • 2 zeekajaks
  • Krabben/kreeften vallen
  • Zwemvesten
  • Canadese kano
  • BBQ voor de vangst
  • Tehri 440 motorbootje met 6pk buitenboordmotor

Foto impressie