Ook wij hebben 2 weken mogen genieten van deze prachtige omgeving! Wat een paradijs! We hebben van alles gezien, vossen, enorme herten met hun jongen, zeearend, enz. Veel gevist, gezwommen, gevaren en gereden. Watervallen gezien en naar de eeuwige sneeuw geweest. Dat was ook geweldig, in het dal was het rond de 33c en boven net 14c. Sneeuwballen gevecht in de zomer. Morgen vertrekken we weer naar ons eigen paradijs, ook daar hebben we weer zin in. De kinderen hebben zich prima vermaakt, vooral vuur maken met vuurstick en broodjes en worsten bakken op het onbewoonde eiland, snorkelen bij de Blue Lagoon (en in de hottub), kortom een supervakantie. Bedankt voor de gastvrijheid en wie weet tot ziens.

Groetjes, Tjerk, Tineke, Marit en Raaf.

n.b. we hebben bijna 2 weken 33c gehad, echt warm. Gelukkig de laatste 2 dagen echt Noorse temperatuur rond de 18c , heerlijk.

read more
uitzicht luxe vakantiehuis in noorwegen
Wat een rust, wat een paradijs

Wat een super vakantie! We hebben mooie wandelingen gemaakt in deze adembenemende omgeving, lekker gekookt en gevist, we hebben met de kano het meer verkend en bij de open haard leuke gesprekken gehad. Echt even weer opladen en tot rust komen op deze plek. En natuurlijk, relaxen in de hot-tub na een actieve dag.

visvakantie-noorwegen-blauwe-vis
Sanderik hou van vissen